Mezőgazdasági öntöző telepek gépészeti szerelése

Társaságunk a szivattyú technikai ismeretei és a vízépítésben szerzett tapasztalatai alapján bátran vállalkozik a hazai mezőgazdaság szereplőinek, öntözési tevékenységében felmerülő szivattyúzási feladatok megoldására.

Az új zöld mezős beruházásokon túl vállaljuk a meglévő öntöző telepek felújítását,amelyek során a meglévő villamos szekrények vezérléseit is felújítjuk. Elvégezzük továbbá a szivattyúk beépítése miatt szükségessé váló műtárgy átalakítási munkálatokat is.

Vállaljuk:

  • Új és meglévő mezőgazdasági öntöző telepek építését, technológia gépészeti szerelését, villamos vezérlés építését vagy felújítását
  • Öntöző telepek medencéinkbe vízépítési munkáit, KPE vagy KM PVC nyomóvezetékeinek kiépítését
  • Energia takarékos frekvencia váltós nyomás szabályozás kiépítését akár több zónás kivitelben (lineár,dob)
  • Szivattyúk gépészeti telepítését,villamos kábeleinek bekötését, szivattyúk és frekvencia váltók beüzemelését

Szakembereink mintegy 20 éve foglalkoznak szivattyúk telepítésével, szivattyúk szerviz tevékenységével. Szivattyú szakembereink nagy tapasztalattal végzik a szivattyúk beüzemelését, garanciális és garancián túli szervizelését.

Referenciánk közül kiemelnénk a Tedej Zrt.-nél 2013.évben végzett öntöző telep rekonstrukciós munkánkat,amely során 2 db 100 l/s és 5 db 200 l/s szállítási kapacitású szivattyú került beépítése a meglévő medence talp lemezébe süllyesztett kútgyűrűk süllyesztékébe. A felújítási feladat része volt a meglévő villamos vezérlés – az új szivattyúk villamos teljesítményéhez igazodó – felújítása is. Az szivattyúk összes villamos teljesítménye 1220 kW,amelyek közül 2 db 200 kW-os és 1 db 110 kW-os szivattyút frekvencia váltóval láttunk el. A frekvencia váltók biztosítják,hogy a mindenkori fogyasztási igényeknek megfelelően változtatja a beléptetett szivattyúk számát és fordulatszámát.