Csapadékvíz és szennyvíz átemelők gépészeti szerelése

Csapadékvíz és szennyvíz átemelők gépészeti szerelés

Társaságunk alapítása óta végzi szennyvíz és csapadékvíz átemelők gépészeti szerelését. Gépészeti szerelés anyagminőségét tekintve történhet KO rozsdamentes csövek és idomaiból, KPE műanyag csövek és idomaiból illetve öntvény csövek és idomok összeszereléséből.

Működő átemelők üzem közbeni átalakítását cégünk nagy referenciákkal végzi önfelszívó vagy búvár ideiglenes szivattyú beépítésével és megkerülő vezeték fektetésével.

Beépített szerelvények tekintetében a legjobb minőségű beszállítók termékeivel szereljük szerelvény aknáinkat. Aknáinkat a kiülepedést gátló ÜPE fenék betonozásával építjük növelve ezzel az üzemeltetés biztonságát.

Vállaljuk szennyvíz területen:

  • Csapadék és szennyvíz átemelők építését, gépészeti szerelését, villamos kivitelezését
  • Szennyvíz telepek KO, KPE, Göv technológiai vezetékeinek, szerelvényeinek és lakatos szerkezeteinek szerelését,
  • Szennyvíz átemelők és szennyvíz telep felújítások üzem közbeni ideiglenes szivattyús átemeléssel akár 400 l/s teljesítménnyel

Szakembereink mintegy 20 éve foglalkoznak szivattyúk telepítésével, szivattyúk szerviz tevékenységével. Szivattyú szakembereink nagy tapasztalattal végzik a szivattyúk beüzemelését, garanciális és garancián túli szervizelését.

Referenciánk közül kiemelnénk az 2013.évben az Érd és térsége csatornázási projektben 6 hét alatt 6 db átemelőt újítottunk fel üzem közben a meglévő beton fenék felvésésével és új ÜPE kiülepedés gátló fenék betonozásával valamint a teljes szénacél gépészet rozsdamentes anyagúra történő cseréjével. A folyamatos üzemet a saját ideiglenes szivattyúink és megkerülő vezetékeink kiépítésével biztosítottuk. Az átemelők átlag kapacitása 100 l/s volt.