Ivóvíz medencék és nyomásfokozók gépészeti szerelése

Társaságunk az ivóvíz területen kezdte tevékenységét, amikor a 2003.évben megnyerte a Fővárosi Vízművek Zrt. kezelésében lévő csápos kutak tisztítására kiírt nyílt pályázatot. Azóta is nagy kihívásnak és megtiszteltetésnek érezzük, ha ivóvíz ellátó rendszereken dolgozhatunk együtt a vízi közműszolgáltatókkal,amely az emberek biztonságos vízellátását hivatottak biztosítani.

Napjainkban is dolgozunk a különböző vízi közműszolgáltató cégekkel az adott területek medencéinek, nyomásfokozóinak és közmű vezetékeinek felújításában, fejlesztésében.

Korábban cégünk részt vett ivóvíz javító programokban,ahol az adott térség biztonságos vízellátását szolgálta.

Környezetünk és a munkaterületeink védelme érdekében a 2006. évtől bevezettük az ISO:14001 Környezetvédelmi Irányítási Rendszert, amelyet azóta is sikeresen működtetünk.

Vállaljuk ivóvíz területen:

  • Ivóvíz nyomásfokozók építését, gépészeti szerelését, villamos kivitelezését,
  • Ivóvíz medencék KO vezetékeinek és lakatos szerkezeteinek szerelése,
  • Ivóvíz átemelők és nyomásfokozók szivattyúinak és gépészeti elemeinek szerelése,
  • Ivóvíz medencék és zárkamrák KO, KPE udvartéri vezetékeinek és szerelvényeinek építése, szerelése,
  • Ivóvíz nyomásfokozó szivattyúinak telepítése, beüzemelése,
  • Ivóvíz medencék fertőtlenítés munkái, medencék üzembe helyezése

Szakembereink mintegy 20 éve foglalkoznak szivattyúk telepítésével, szivattyúk szerviz tevékenységével. Szivattyú szakembereink nagy tapasztalattal végzik a szivattyúk beüzemelését, garanciális és garancián túli szervizelését.

Ezen területen elvégzett munkáink közül kiemelnénk a gödi 2 x 1000 m3-es regionális vízellátó medence és zárkamra rekonstrukciós munkáit, amely során a zárkamra belső és az udvartér (DN 400) szénacél összekötő vezetékeit, öntvény szerelvényeit valamint a medence befalazó idomokat cseréltük korszerű rozsdamentes és KPE csővezetékekre, valamint összes szerelvényt kicseréltük új öntvény szerelvényekre. A felújítást a környező települések vízellátása és az üzem zavartalan fenntartása mellett végeztük!